عدم خواب کافی زائران اربعین موجب بروز مشکلات جسمی می شود

به گزارش پایگاه خبری مذهبی بچه شیعه : کم کم به اربعین حسینی نزدیک می‌شویم و عاشقان امام حسین (ع) و مشتاقان حضور در اربعین حسینی بار سفر بسته و عازم این سفر معنوی می‌شوند. سفری که میلیونها زائر شیفته اهل بیت را از گوشه گوشه جهان جذب کرده و بارگاه سید و سالار شهیدان همچون مغناطیسی افراد را با ملیت‌های مختلف را به سوی خود می‌خواند.امسال با توجه به قرار داشتن در فصل تابستان و گرمای زیاد هوا، مسافران اربعین روزهای گرم و طاقت فرسایی را پشت سر خواهند گذاشت.با توجه به مسافت زیاد و قابل توجه پیاده روی اربعین و گرمای زیاد هوا استراحت کردن و خواب کافی در طول مسیر پیاده روی از الزامات این سفر معنوی است؛ چراکه کم خوابی سبب خسته شدن فرد و بی حوصلگی او می شود.خواب کافی به همراه استفاده از مواد غذایی مهمترین نقش را برای ایجاد نشاط و سرزندگی در طول این مسیر معنوی دارد.

زائران پیاده روی اربعین به دلیل اینکه در محیطی متفاوت از محیط زندگی خود قرار گرفته‌اند و نسبتا پیاده روی و تحرک بیشتری دارند، باید به داشتن خواب کافی توجه بیشتری داشته باشند.

برای محل خواب در طول روز با توجه به وجود خورشید و گرمای نسبی هوا نکته خاصی وجود ندارد. اما برای خواب پیشنهاد می‌شود که اولاً قبل از ساعت 8 محلی را برای خواب از بین موکب‌های طول مسیر انتخاب کنید احتمال اینکه بعد از ساعت 11 شب جای مناسبی پیدا کنید، کمی سخت خواهد شد.

ذکر چند نکته در اینجا اهمیت دارد؛ اولاً جای خواب مناسب برای خواهران و برادران در طول مسیر وجود دارد، ثانیاً کسی بدون جای خواب نخواهد ماند؛ چون جا و ملزومات خواب مثل پتو و بالش به اندازه کافی هست فقط باید بتوانید موکبی که هنوز کامل پر نشده را پیدا کنید. اگر هم از خود اهالی بخواهید برایتان معرفی می‌کنند که کجا هنوز برای خواب جا دارد.

توجه داشته باشید که در فواصل عمود 1100 تا عمود 1390 به علت باریک شدن راه عبوری، تعداد موکب‌ها کمتر می‌شوند. بنابراین طوری برنامه ریزی کنید که این فاصله را در شب طی نکنید و برای یافتن محل خواب دچار مشکل نشوید.

عموماً افراد به دلیل پیاده‌روی طولانی که می‌کنند در مسیر خواب آلوده هستند، به همین جهت باید استراحت لازم را داشته باشند و از شتاب و عجله برای رسیدن به مقصد خودداری کنند. زیرا پیاده روی مداوم باعث خستگی مفرط در افراد می‌شود، شاید چند روز اول خیلی متوجه خستگی خود نشوید ولی این خستگی و بی خوابی در روزهای بعد قطعا شما را از پای درخواهد آورد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا